noscript-img Koroški center novih tehnologij

Koroški center novih tehnologij  Koroški center novih tehnologij

gospodarski portal koroške regije

Objave


Filter

Innoduler – družinska tradicija, prepletena z inovativnim duhom


2021-01-20
17:05:49

Povezava


https://www.duler.si/

Priloge


Podjetje Duler je pred več kot 35 leti v svoji obrtni delavnici ustanovil Matjaž Duler. Podjetju je do danes uspelo ustvariti ugled v okolju, v katerem deluje in pridobiti dolgoročne poslovne partnerje. Nedavno se je iz Pameč razširilo v Šentjanž, kjer je vzpostavilo nov tehnološko razvojni center. Po tem, ko je v solastništvo podjetja vstopila avstrijska družba Innofreight, se je podjetje Duler preimenovalo v Innoduler. S pomočjo novega poslovnega partnerja so naročila po celotni Evropi močno poskočila in iz meseca v mesec podirajo rekorde. Zaradi hitrega in uspešnega razvoja smo v zadnjem obdobju svojo ekipo izdatno povečali in trenutno zaposlujemo okoli 150 strokovnjakov. S svojimi partnerji zagotavljamo celovite rešitve, ki zadovoljujejo potrebo po zvarjenih stojnih delih. Naši temeljni konkurenčni prednosti sta prilagodljivost in zanesljivost, saj zadostujemo različne potrebe naših partnerjev, s katerimi predano sodelujemo v celotnem procesu celovitih rešitev. Gradimo podjetje, ki temelji na vrednotah, v katere verjamemo in jim skušamo slediti. Verjamemo v poštenost, zaupanje, obojestransko zadovoljstvo, partnerski odnos in tradicijo prihodnost. Si želite postati del naše ekipe?


   predstavitev


   Innoduler d.o.o.

Aktualno


Informativni dan na Višji strokovni šoli Ravne

Vabljeni na spletni informativni dan v petek 11. 2. 2022 ob 11:00 uri na tej povezavi.

Informativni dan bomo ponovili v petek 11. 2. 2022 ob 17:00 uri in v soboto, 12. 2. 2022 ob 11:00 uri.


Novi laboratoriji na Višji strokovni šoli Ravne

Laboratorij za ugotavljanje mehanskih lastnosti gradiv in mehanskih komponent

  • stroj za natezni preizkus,
  • stroj za preizkušanje udarne žilavosti,
  • merilnik trdote (Rockwell, Brinell, Vickers),
  • merilnik mikrotrdote z mikroskopom za opazovanje mikrostrukture.

Vsi stroji so podprti z računalniško obdelavo merilnih rezultatov in služijo za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Poleg študijskih obveznosti se v laboratoriju izvajajo tudi meritve za potrebe gospodarstva.

Laboratorij za krmilno in regulacijsko tehniko

  • 10 učnih panelov z desetimi najbolj pogostimi aplikacijami,
  • 18 računalnikov, povezanih v računalniško omrežje z vso programsko opremo, ki je potrebna za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Kadar v laboratoriju ne potekajo vaje, je laboratorij v prostem dostopu – za študente, diplomante ali za potrebe gospodarstva.

Laboratorij za robotiko in procesno avtomatizacijo

  • industrijski robot ABB IRB140,
  • 12 učnih panelov za načrtovanje in sestavljanje krmilnih sistemov,
  • 16 računalnikov, povezanih v računalniško omrežje z vso programsko opremo, potrebno za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Kadar v laboratoriju ne potekajo vaje, je laboratorij v prostem dostopu za študente, diplomante ali za potrebe gospodarstva.

Postanite del skupnosti in se registrirajte.     Registracija