noscript-img Koroški center novih tehnologij

Koroški center novih tehnologij  Koroški center novih tehnologij

gospodarski portal koroške regije

Objave


Filter

Rezultati Creo natečaja za dijake in študente 2020


2020-05-11
12:40:33


Znani so zmagovalci Creo natečaja za dijake in študente za leto 2020. Kljub posebnim okoliščinam smo tudi letos razpisali in uspešno zaključili še en Creo natečaj za dijake in študente. V tri tekmovalne kategorije smo prejeli lepo število zanimivih in kakovostnih prispevkov iz področij osnovnih in naprednih modulov Creo, Mathcada in obogatene resničnosti (Vuforia Studio). Izmed vseh prejetih prispevkov je ocenjevalna komisija izbrala 15 najboljših. Vabljeni na razglasitev rezultatov Razglasitev rezultatov s podelitvijo nagrad bo letos nekaj posebnega, saj jo bomo opravili na daljavo. Sodelujoče, njihove mentorje in vse ostale vabimo, da se nam pridružite na spletnem prenosu v živo, ki bo potekal v torek, 19.5.2020 ob 13:00. Na prenos v živo se lahko prijavite preko obrazca. K ogledu prenosa toplo vabimo tudi vse inženirje iz proizvodnih podjetij in ostale, ki vas zanima, kaj vse zmorejo mladi upi slovenske industrije. Se vidimo!


   razpis


   Audax d.o.o.

Aktualno


Vpisi v študijskem letu 2021/2022 na redni in izredni študij v višješolska študijska programa:

  • STROJNIŠTVO
    inženir/inženirka strojništva
  • MEHATRONIKA
    inženir/inženirka mehatronike

PRVI PRIJAVNI ROK od 15. februarja do 18. marca 2021

DRUGI PRIJAVNI ROK od 24. do 31. avgusta 2021

Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na razpis prijavite z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe http://www.vss-ce.com/vps.

Izpolnjen prijavni obrazec natisnite s spletne strani in ga pošljite s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje.

Postanite del skupnosti in se registrirajte.     Registracija