noscript-img Koroški center novih tehnologij

Koroški center novih tehnologij  Koroški center novih tehnologij

gospodarski portal koroške regije

Izjava o soglasju


Izjava o soglasju

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov, ki sem jih podal/a ob registraciji z namenom zagotavljanja storitev namenjenih registriranim uporabnikom. Upravljavec osebnih podatkov je Višja strokovna šola Ravne, Koroška cesta 10, SI-2390 Ravne na Koroškem. Z namenom zagotavljanja storitev na spletnem portalu center-novih-tehnologij.si bodo moji osebni podatki lahko posredovani tudi preverjenim partnerjem. Moji osebni podatki bodo partnerjem posredovani v minimalnem obsegu potrebnem za zagotavljanje storitev spletnega portala center-novih-tehnologij.si.

Rok hrambe: Vaše osebne podatke bomo hranili do izpolnitve namena, za katerega so bili posredovani oz. do preklica vašega soglasja.

Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem. O preklicu soglasja bom obvestil neposredno upravljavca osebnih podatkov. Zavedam se, da preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Vaše pravice

Kot fizična oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, imate pravico do dostopa, popravka, pozabe, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti osebnih podatkov in ugovora zoper obdelavo, ki temelji na točkah e) ali f) 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (ang. General Data Protection Regulation, »GDPR«) ali za namene neposrednega trženja.

Seznanjamo vas, da vaše zgoraj navedene pravice niso absolutne. Omejene so z veljavno zakonodajo in jih moramo izpolniti v določenih primerih. V primeru, da želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice, nas obvestite na naslov Višja strokovna šola Ravne, Koroška cesta 10, SI-2390 Ravne na Koroškem ali e-naslov info@center-novih-tehnologij.si. Na podlagi 77. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov imate tudi pravico do pravnega varstva.

Obdelava podatkov temelji na mojem soglasju spodaj (6. člen, 1. odstavek Splošne uredbe o varstvu podatkov). S klikom na gumb potrjujem resničnost posredovanih osebnih podatkov in potrjujem, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami.

Kontaktni podatki upravljavca osebnih podatkov

Višja strokovna šola Ravne

Koroška cesta 10

SI-2390 Ravne na Koroškem

info@center-novih-tehnologij.si

Števec obiskov


53317

Postanite del skupnosti in se registrirajte.     Registracija